Начало Бокс Любопитен вариант за Пулев – Джошуа
0

Любопитен вариант за Пулев – Джошуа

Любопитен вариант за Пулев – Джошуа
0

Изключително любопитно предложение беше направено в Англия относно евентуалното подновяване на боксовите двубои след края на карантината.

Според местните медии, организаторите на гала-вечери ще бъдат принудени да спазват необичайни мерки, гарантиращи здравето на участниците. За двубои като този между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за световните титли на британската звезда, боксьорите ще бъдат държани в карантина за все още неопределено време преди датата на събитието. Сред най-често срещаните предложения е и това мачовете да се играят без публика, което обаче среща неодобрение от страна на самите боксьори и промоутърите.

Нова любопитна идея е ограничаването на мачовете, които да се провеждат в една и съща вечер. Според британските медии, срещите ще бъдат ограничени до 5, което означава, че сблъсъкът между Кубрат и Ей Джей ще бъде подгряван от само 4 срещи, за да се проведе цялото събитие по-бързо.

Официално, извънредното положение във Великобритания е до 7 май, като се очаква следващата седмица да бъдат обявени важни решения на правителството за преминаването към нормален начин на живот. Наскоро Британският боксов контролен борд път обяви, че мачовете няма да бъдат подновени веднага с падането на карантината, а ще бъде необходимо още време.