Начало Бокс Майк Тайсън: Щях да вляза в затвора за това (видео)

Майк Тайсън: Щях да вляза в затвора за това (видео)

Майк Тайсън: Щях да вляза в затвора за това (видео)
0

Легендата на световния бокс – Майк Тайсън посочи конкретно действие на Дионтей Уайлдър, заради което би влязъл в затвора. Железния говори в своя подкаст Hotboxinpodcast и коментира видео на „Бронзовия бомбардировач”.

Във въпросния клип бившият световен шампион на WBC опитва да пребие от бой добре познат на социалните мрежи човек. Става въпрос за Чарли Зеленоф, който се прочу преди години като преследвач на една от сестрите Кардашиян.

Видеото бе силно разпространено преди години, но явно Майк Тайсън тепърва се е запознал с него. Преди 5 години Зеленоф споменава в социалните мрежи, че може да бие Уайлдър. Нещо, което не се харесва на Дионтей и двамата се срещат край ринга в една от боксовите зали в САЩ. „Спарингът” приключва за няколко секунди, като Майк остава шокиран от видяното.

Дионтей Уайлдър спука от бой някакво момче. Той е абсолютно откачен. Човече, щяха да ме вкарат в затвора за това. Това е абсолютна лудост”, коментира Тайсън, докато гледа видеото в компанията на Хенри Сехудо и Анди Руис-младши.

Железния се очаква да се върне на ринга до края на годината за втори демонстративен мач. Той завърши наравно с Рой Джоунс-младши през ноември, а сред потенциалните му съперници се обсъжда името на Ленъкс Люис. Уайлдър от своя страна се готви за трети сблъсък с Тайсън Фюри, който трябва да се проведе на 24 юли.

Уайлдър: Побеждавам Фюри, а след това искам да смажа Джошуа