Начало Бокс Майкъл Зерафа и Джеф Хорн ще правят реванш през декември

Майкъл Зерафа и Джеф Хорн ще правят реванш през декември

Майкъл Зерафа и Джеф Хорн ще правят реванш през декември
0

Интересен реванш в средната категория на бокса се задава на хоризонта.

След като през месец август аутсайдерът Майкъл Зерафа (27-3) победи считания за фаворит Джеф Хорн (19-2-1), сега двамата отново ще се бият помежду си. „Битката за Австралия 2.0“ ще се проведе на 18-ти декември в Брисбейн.

Хорн, който стана световно известен след победата си над Мани Пакиао през 2017 г., е активирал клаузата за реванш, но това решение никак не се е понравило на 27-годишния Зерафа, който имаше съвсем други планове.

„Сега разбирам защо цяла Австралия те ненавижда“, заяви той по адрес на 31-годишния бивш световен шампион.

„Този реванш ми коства шанса да се бия за световна титла. Трябваше да се бия за пояса на WBA в средна категория срещу Риота Мурата, но сега ми става ясно защо хората изобщо не те харесват“, добави Зерафа.

„Победих те съвсем честно, а сега ми отнемаш шанса да изкарам повече пари. Това, че победи стария Мани Пакиао не означава, че си добър боксьор. Мани отдавна не е това, което беше“, завърши тирадата си по адрес на Хорн.

Хорн от своя страна сподели, че дълго време се е чудил дали да не се пенсионира след загубата през лятото, но в крайна сметка е взел решението да поправи грешките и да докаже, че не е случаен боксьор.

Откакто „Щършела“ победи „Пак-Ман“ през 2017 г., Хорн има две победи и две загуби.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.