Начало Бокс Малик Скот за Фюри – Уайлдър III: Бяхме безотговорни в защита

Малик Скот за Фюри – Уайлдър III: Бяхме безотговорни в защита

Малик Скот за Фюри – Уайлдър III: Бяхме безотговорни в защита
0

Новият треньор на Дионтей Уайдлър – Малик Скот, получи положителна оценка от фенове и експерти за показаното от бившия световен шампион в третия мач с Тайсън Фюри.

Американец и британец се срещнаха за трети път в началото на миналия месец в Лас Вегас, а резултатът отново бе в полза на „Краля на циганите“. Фюри нокаутира 36-годишния американец в 11-ия рунд, като преди това и двамата бяха паднали в нокдаун два пъти.

Мачът моментално се превърна в основен фаворит за „Мач на годината“, имайки предвид честите смени в резултата и шоуто, което бе предоставено на феновете.

Embed from Getty Images

Малик Скот, който пое контрол в тренировъчния лагер на Уайлдър, остана изключително доволен от показаното от „Бронзовия бомбардировач“, но в същото време не пропусна да отбележи и пролуките в „бронята“ му.

„Важното е, че се получи супер интересен мач“, заяви Скот.

„За съжаление, бяхме безотговорни в защита. Трябва да продължим да работим над този аспект от играта на Дионтей и в следващите лагери.

„Тренирахме и отработихме доста неща в дефанзивен план, но нямаше как да дадат резултат още в първия ни мач заедно.

„Уайлдър трябваше и можеше да е по-внимателен за атаките на Фюри, но ще коригираме това в бъдеще. Имаме да работим над доста неща, но хубавото е, че Дионтей разбира какво трябва да прави и схваща бързо.

Embed from Getty Images

„Той е истински воин и вече мисли за завръщането си. Но първо трябва да си почине от всичко това, защото си го е заслужил. Нямам никакво съмнение, че отново ще стане световен шампион“, допълни Скот.