Начало Бокс Малките братя на Фюри и Уайлдър може да се бият през 2021

Малките братя на Фюри и Уайлдър може да се бият през 2021

Малките братя на Фюри и Уайлдър може да се бият през 2021
0

Отказът на Тайсън Фюри да направи трети мач с Дионтей Уайлдър породи редица варианти за развитие в тежка категория.

Американецът не се възползва от опцията в договора за трилогия навреме и сега „Краля на циганите“ се оглежда към обединителна битка с Антъни Джошуа. Къде шеговито – къде не, все повече се говори за мач между малките братя на Фюри и Уайлдър, който окончателно да реши спора във фамилната вражда.

Битка между Томи и Марселос може да се проведе през 2021 година, твърди WBN.

Младоците имат по няколко мача при професионалистите и все още са далеч от славата на по-големите си братя. Марселос Уайлдър дори вече има две загуби към петте си победи.

Томи Фюри пък е с актив 3-0 и този уикенд ще се бие за четвърти път. Всеки един от досегашните му съперници беше с умопомрачаваща статистика: 10-102-3, 0-26-2 и 2-26-0.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.