Начало Бокс Махмуд Чар се завърна на ринга с нокаут (ВИДЕО)

Махмуд Чар се завърна на ринга с нокаут (ВИДЕО)

Махмуд Чар се завърна на ринга с нокаут (ВИДЕО)
0

Махмуд Чар, бивш „редовен“ шампион на WBA в тежка категория, се завърна по най-добрия начин на професионалната боксова сцена.

Роденият в Бейрут, Ливан, който се подготвя и живее в Германия и представя Сирия на ринга, нокаутира Никола Милачич в главния сблъсък на боксова гала, която ще се проведе на 28 май в Хамбург.

Срещата продължи по-малко от три рунда като видимо Милачич не беше на нивото на Чар.

Още във втория рунд Махмуд прати в нокдаун Никола, но германецът от сръбски произход се изправи. В третата част, обаче по-именият боксьор прати още два пъти в нокдаун 196-сантиметровия Милачич, а при третия нокдаун в този рунд и общо четвърти в двубоя, роденият в Хамбург боксьор се отказа и по този начин успехът отиде в сметката на Чар.

Това беше пета поредна победа за Махмуд Чар на професионалния боксов ринг!

Преди дни неговият мениджър Ерол Джейлан обяви, че при успех за Чар, то той най-вероятно ще излезе в следващия си сблъсък срещу някой от победителите от срещите между Джоузеф Паркър-Джо Джойс или Даниел Дюбоа-Тревър Брайън!

Махмуд Чар вече има баланс от 33 победи (19 с нокаут) и 4 поражения (3 с нокаут). Той се завърна на голямата сцена през миналата година след над 3 години пауза. Германецът, представящ Сирия, подготвящ се в Германия и роден в Бейрут, Ливан, победитогава без особени проблеми Кристофър Ловджой при завръщането си, на гала, провела се на 15 май в Кьолн. Интересното е, че това беше първа загуба, след 19 поредни победи за Ловджой на професионалия ринг!