Начало Бокс Мейуедър с първи коментар за следващия му двубой

Мейуедър с първи коментар за следващия му двубой

Мейуедър с първи коментар за следващия му двубой
0

Непобеденият в професионалния бокс Флойд Мейуедър не изпитва и грам притесниение преди завръщането му в ринга срещу японеца Микуру Асакура. Живата легенда на бокса се пенсионира през 2017-а след победа с ТКО в десетия рунд над Конър Макгрегър и статистика от 50 победи в 50 срещи. Въпреки това, той продължава да играе приятелски срещи в Азия и САЩ.

Първият му приятелски двубой бе срещу кикбоксьора Теншин Насукава на събитието RIZIN 14. Тогава 45-годишният Мейуедър отказа съперника си още в първата среща, въпреки приятелския характер на двубоя.

Мейуедър след това изигра и спаринги с Логан Пол и Дан Мур в Обединените арабски емирства. Сега той отново се завръща в Япония за събитие на веригата „RIZIN“. Флойд ще премери сили с бившия претендент за титлата в категория „перо“ в стил ММА на веригата Асакура, а за 29-годишният японец това ще бъде дебют в битка по правилата на бокса.

Ето как коментира двубоя Мейуедър:

„Знам, че той вярва в уменията си, но нито един от бойците, срещу когото се е изправял, не е бил като мен. Другите са просто бойци, а аз съм Флойд Мейуедър. Аз съм специален, на друго ниво. Той ще излезе срещу мен с пълна сила и ще даде най-доброто от себе си, както всеки друг. Аз съм виждал всичко в тази игра и просто трябва да бъда себе си и да се забавлявам, за да направя това, което правя най-добре„, сподели Мейуедър на предвартелната пресконференция.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".