Начало Бокс Непобеден боксьор иска сблъсък с Дилиън Уайт

Непобеден боксьор иска сблъсък с Дилиън Уайт

Непобеден боксьор иска сблъсък с Дилиън Уайт
0

Джърмейн Франклин, който няма загуба на професионалния ринг, иска да срещне Дилиън Уайт в следващия си сблъсък. Американецът разкри, че заплахите и въобще цялото поведение на „Крадеца на трупове“ преди даден следващ сблъсък с определен опонент, не го плашат по никакъв начин.

Тези простотии със заплахите не минават при хора като мен. Постоянно преживявам и вечно се забърквам в такива сложни ситуации, така че среща с побойник не е нещо ново за мен.

Всеки побойник е един нормален човек. Можете да се опитате да ме сплашите, дори да ме тормозите, или да пробвате нещо подобно, но това няма да ви помогне, няма да постигнете нищо. Няма да влезете в главата ми или да ме накарате да се почувствам по- различно заради вас. Това може да ме накара да искам да се бия още по-силно с вас, но няма да ви помогне по никакъв начин“, заяви Франклин пред „Sky Sports“, цитиран от „Boxing Scene“.

Интересното е, че промоутър на Франклин е Дмитрий Салита, който представя и Ото Валин. Наскоро дори той разкри, че Валин иска също да бъде следващ съперник на Дилиън Уайт.

Джърмейн Франклин не е имал професионален сблъсък от 5 октовмри 2019 година когато победи Павел Сур с единодушно съдийско решение на боксова гала, провела се във Флинт, САЩ.

Общият му баланс е 20 успеха (13 с нокаут) от 20 срещи.

Дилиън Уайт , от своя страна, успя да се реваншира за загубата си в първия сблъсък с Александър Поветкин. Припомняме, че „Крадеца на трупове“ нокаутира в четвъртия рунд руския боксьор на гала, провела се в Гибралтар на 27 март. Уайт се намира на 4-о място в класацията на авторитетния сайт – boxrec.com в тежка категория.

Британецът има общ баланс от 28 победи (19 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Александър Поветкин) в своята професионална боксова кариера.