Начало Бокс Новият трейлър на дългочакана видео игра впечатли феновете на бокса

Новият трейлър на дългочакана видео игра впечатли феновете на бокса

Новият трейлър на дългочакана видео игра впечатли феновете на бокса
0

Стотици положителни коментари заваляха под новия трейлър на една от най-дългоочакваните видео игри. Става въпрос за боксовия симулатор “eSports Boxing Club”, който се разработва вече втора година.

Първоначално играта бе планиrана да види бял свят през 2021-ва, но COVID-19 пандемията и други непредвидени обстоятелства направиха така ,че заглавието все още да е в процес на разработка.

Въпросният нов трейлър на играта е изцяло посветен на едно от най-големите имена в наши дни – непобеденият световен шампион на WBO в полусредна категория Терънс Кроуфорд.

Въпреки че това няма да е крайният продукт, видеото се отличава с чуденси графики, отличителни движения на боксьорите и без никакво съмнение изживяването ще се доближава на максимум до реалността.

За съжаление, към днешна дата все още няма яснота кога точно ще бъде готова играта, която ще бъде първа в тазни специализирана ниша от 11 години насам. За последно боксовите фенове можеха да играят с идолите си през 2011-та, когато излезе последното издание на легендарната поредица на EA Sports „Fight Night Champion”.

Играта ще бъде достъпна на всички платформи – Play Station, XBOX и за компютър.