Начало Бокс Оскар де ла Оя: Нужни са ми три месеца, за да се подготвя за най-добрите

Оскар де ла Оя: Нужни са ми три месеца, за да се подготвя за най-добрите

Оскар де ла Оя: Нужни са ми три месеца, за да се подготвя за най-добрите
1

„Ако тренирам три месеца ще мога да изкарам 10 рунда. Нямам да имам проблем с най-добрите. Трябва да съм дисциплиниран и отдаден и ще го направя. Защо да си поставям лимити заради възрастта?“, коментира бившият боксов световен шампион Оскар де ла Оя.

Пред MMA Hour де ла Оя коментира и главния двубой на първото организиран от него ММА събитие. Двубоят ще е между легендите на UFC Чък Лидел и Тито Ортиз. Професионалната ММА гала вечер ще се проведе на 24-ти ноември и ще е под банера на Golden Boy, а двубоят между „Iceman“ и Ортиз ще е трети такъв за бойците. Първите два пъти, в които бойците се изправиха един срещу друг, „Iceman“ излезе от клетката с вдигната ръка.

Ето какво добави за предстоящия двубой де ла Оя.

„Тито Ортиз и Лидел ще направят повече пари от този мач, отколкото през цялата си кариера. Невероятно е, че двамата са толкова известни имена, а не са направили много пари през кариерата си“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".