Начало Бокс Петъчни Прогнози: Тайсън Фюри ще нокаутира Дилиън Уайт

Петъчни Прогнози: Тайсън Фюри ще нокаутира Дилиън Уайт

Петъчни Прогнози: Тайсън Фюри ще нокаутира Дилиън Уайт
0

Дойде време за големия сблъсък в тежка категория на професионалния бокс. Тайсън Фюри и Дилиън Уайт ще кръстосат ръкавици в събота вечер около полунощ.

Двамата разпродадоха напълно стадион „Уембли“ и ще бъдат гледани от над 94 хиляди души на живо.

Ето какви са нашите прогнози за сблъсъка.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

С оглед на класата, моментната форма и логиката в „сладката наука“, най-вероятен изход е Фюри да защити световната титла с нокаут, технически нокаут или дисквалификация за 1.72. Самата победа за него е оценена на 1.20 и не представлява особено голяма възможност.

За играта на рундове отново ще заложим на сигурното, като посочим опцията „над“.

С оглед на ставките най-добрата възможност е линията 7.5 на 1.60. Все пак този път срещата изглежда доста непридвидима и не се знае дали Тайсън няма да реши да приключва съперника си по-бързо от очакваното.

И двамата обаче имат железни брадички и могат да понесат много здрави удари.

Любопитна опция е методът на победа, като най-вероятно ще бъде ТКО за коефициент 2.50. Фюри не се слави с най-тежките единични попадения и именно затова тази опция излиза на преден план.

Предстои да разберем кое и как ще се сбъдне, но в края на деня това е тежка категория и всичко може да се очаква.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.