Начало Бокс „Певеца на народа“ е готов за новия си концерт пред 94 хиляди души

„Певеца на народа“ е готов за новия си концерт пред 94 хиляди души

„Певеца на народа“ е готов за новия си концерт пред 94 хиляди души
0

Коментар на Красиан Митев

Празник е – Тайсън Фюри ще играе. „Краля на циганите“ ще защитава световната титла в тежка категория срещу Дилиън Уайт при голямото си завръщане във Великобритания.

Кариерата му се развива като на холивудски филм и става все по-хубаво. Пребори се с тежки зависимости, завърна се на ринга, покори Америка.

Отиде и победи най-популярния боец на САЩ – Дилиън Уайт, който преди това нямаше нито една загуба и завършваше 98% от срещите си с нокаут.

Сега отново ще боксира на Острова, като заслужено ще събере овациите на 94 хиляди свои сънародници. Те ще препълнят националния стадион „Уембли“, превръщайки събитието в най-посетената боксова галавечер през новия век.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

„Който пее зло не мисли“, е казал народът. А Тайсън Фюри много обича да пее. Прави го по време на пресконференции и след победите си.

Още с ръкавици и плъвнал в пот и кръв, „Певеца на народа“ грабва микрофона и прави шоу за хилядите си фенове.

Самият Фюри е далеч от образа на идеалния боксьор. Няма изваяно тяло като на Уайлдър или Антъни Джошуа, дори често го виждаме пуснал коремче. Пуска дебелашки шеги и не се съобразява особено с мнението на промоутърите си и обществото.

Затова и той е от героите на нашето време. Победи себе си, най-големите си съперници и го прави, докато се забавлява.

Пред него Уайт изглежда като лошия герой от филмите. Вероятно 99% от феновете на бокса ще подкрепят Тайсън тази вечер. Очаква ни зрелище и най-големия мач след началото на пандемията.

Можете да следите галавечерта Тайсън Фюри – Дилиън Уайт на живо с нас на сайта ни Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.