Начало Бокс Плант нападна Канело и отбора му

Плант нападна Канело и отбора му

Плант нападна Канело и отбора му
0

Професионалният боксьор Калеб Плант набеди Саул „Канело“ Алварес и треньора му Еди Рейносо в злоупотреби с допинг. След като стана ясно, че ученикът на Рейносо, Оскар Валдес, даде положитлена допинг проба, Плант използва случая да нападне „Канело“ и целия му щаб.

„Всичко в този лагер се прави нарочно. Всички са заподозряни. Имат опита и ресурсите, за да знаят как да го направят, но обвиняват храната в такива случаи“, написа Плант, който е следващият опонент на Алварес в ринга.

29-годишният американец продължи нападките със серия от туитове, в които „натъртва“ вината на „Канело“, че употребява допинг и не е невинен за положителната допинг проба от 2018-та.

Плант и „Канело“ трябва да премерят сили на 6-и ноември в дубой, в който са заложени всички 4 титли в „супер-средна“ категория. Битката ще се състои на ринга в „MGM Casino“ в Лас Вегас.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".