Начало Бокс Промоутър пое вината за ужасен подбор на съперник

Промоутър пое вината за ужасен подбор на съперник

Промоутър пое вината за ужасен подбор на съперник
0

Сениеса Естрада влезе в историята с нокаута си за 7 секунди, но предизвика вълна от бурни реакции и недоволство. Така и не стана ясно как са избрали никому неизвестната Миранда Адкинс за съперник на една от класните боксьорки в момента.

Калифорнийската атлетическа комисия намекна, че ще има санкции за организаторите.

Отговорникът за случилото се – Робърт Диас от Golden Boy Boxing, пое отговорност за позорния подбор на противник.

„Аз съм виновен за тази среща. Поемам пълната отговорност – аз я направих“, Диас сподели пред The Ring.

„За мен щеше да е най-лесното нещо на света да кажа на Сениеса, че е останала без противник и няма да се бие. Това нямаше да е честно спрямо нея. Това щяха да са два поредни напразни тренировъчни лагера. Изключително трудно е да кажеш на боец, че след всичките тренировки, сваляне на килограми и тежки спаринги: Хей, няма да се биеш“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.