Начало Бокс Пулев и Мероро очи в очи преди битката в Танзания

Пулев и Мероро очи в очи преди битката в Танзания

Пулев и Мероро очи в очи преди битката в Танзания
0

Тервел Пулев и намибиеца Викапита Меророне позираха очи в очи пред репортери и фенове преди битката в петък.

Непобеденият българин не е отишъл в Танзания, за да говори, а да си свърши работата. Това заяви Тервел на официалната пресконференция.

Сблъсък в полутежка категория е подглавен на галавечер в Дар ес-Салаам, Танзания, на 29.01 (петък).

“Благодаря за поканата да дойда тук, да се боксирам в Танзания. Бих казал, че предстои тежка битка, защото съперникът ми е опитен, знае всичко за бокса“, сподели Тервел Пулев.

„Всички казват, че е добре подготвен, но аз също. Не съм тук, за да говоря много. Дошъл съм, за да си свърша работата. Танзания е красива страна. И градът е прекрасен. Хората ни посрещнаха топло и сърдечно, за което много благодаря”, призна нашенецът, цитиран от bTV.

Тервел има 15 победи в 15 мача. Срещата е важна за него, за да бъде активен в рейтинговата система.

Снимки: Facebook/Тервел Пулев

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.