Начало Бокс Раят на Канело. Къде живее най-добрият боксьор в света?

Раят на Канело. Къде живее най-добрият боксьор в света?

Раят на Канело. Къде живее най-добрият боксьор в света?
0

Саул Алварес е един от най-добрите боксьори в света, а с успехите си на ринга, е осигурил мечтан живот за себе си и семейството си.

Миналата година той завърши на първо място по приходи сред всички боксьори и бойци и определено знае как да харчи парите си. Той продаде къщата си в Дел Мар (Калифорния, САЩ) през 2015 г. за 8,1 милиона долара и си купи имение за 1 милион долара в родната си Гуадалахара (Мексико).

Най-невероятните неща в имението на Канело. Какво има в луксозното имение и рая на Саул Алварес в Мексико?

Коне

Просторното имение на Алварес включва конюшня, в която се помещават 38 коня. Той е любител на четириногите животни, като в колекцията му има изключително скъпи, красиви и породисти коне.

Автомобили

Канело е запален автомобилен ентусиаст. Той има много луксозни коли в гаража си, включително хиперавтомобили Bugatti и Tesla.

„Продавах сладолед в автобусите като дете, а сега вижте това Ferrari Testarossa. Преди гледах Testarossa само във филмите, но сега го имам“, гордо твърди Алварес.

Офроуд писта

Имението на Алварес има специална офроуд писта. На него Канело си набавя нужната доза адреналин.

Стената на славата

Всички пояси, купи и медали на Алварес са събрани на специална стена на славата.

Покер маса

Голфът и покерът са едни от любимите занимания на Алварес, освен бокса. Той играе покер поне три пъти седмично с приятелите си.

Двуетажен гардероб

Канело има огромен гардероб. Мексиканецът има повече от 600 чифта маратонки в колекцията си.

Имението на Канело в Гуадалахара разполага с всички удобства за него, съпругата му Фернанда Гомес, дъщерите му Емили и Мария Фернанда, както и момченцето  Саул Адиел.