Начало Бокс Разкриха странни искания на Джейк Пол за мача с Рахман
0

Разкриха странни искания на Джейк Пол за мача с Рахман

Разкриха странни искания на Джейк Пол за мача с Рахман
0

Ютубърът Джейк Пол е поставил някои доста странни изисквания, за да може двубоят с Хасим Рахман-младши да се проведе. Двамата ще се срещнат на професионалния ринг на 6 август в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, като синът на бившия световен шампион Хасим Рахман влиза в ролята на заместник на Томи Фюри.

Боксьорът е с актив от 12 победи и едно поражение в тежка категория, докато влогърът има 5 успеха, основно срещу бивши бойци от ММА, при това в лека тежка. По време на преговорите обаче се оказва, че реално Хасим е бил притиснат до стената, за да приеме срещата.

Рахман е имал по-малко от час, за да подпише договора. Той е бил принуден да го направи по спешност, като единствено е провел разговор с баща си, за да го обсъдят. Освен това се оказва, че за всеки половин килограм, при който той е над определената от Джейк Пол норма, ще му бъдат отнемани 25 процента от предвидената премия. Това означава, че ако Хасим премине кантара с тегло от 2 или повече килограма от лимита, той ще получи минимална ставка, равняваща се на 5 хиляди долара!

Единственото нещо, което от компанията на Пол не са поставили в своя полза, е евентуален реванш. Тоест – ако Рахман спечели срещата на 6 август, той няма да е задължен да даде моментален втори мач на влогъра. При това положение боксьорът ще има реална възможност да обърне нещата в своя полза при последващи преговори.