Начало Бокс Реваншът между Уайт и Чисора под съмнение

Реваншът между Уайт и Чисора под съмнение

Реваншът между Уайт и Чисора под съмнение
0

Дългоочакваният реванш между Дилиън Уайт (24-1-0) и Дерек Чисора (29-8-0) е поставен под сериозно съмнение, а причината естествено е разпределението на парите.

Двамата англичани се срещнаха за пръв път на 10 декември 2016 г., а мачът помежду им се превърна в истинска касапница, която малко спорно завърши с победа на по-младият Уайт с 2:1 съдийски гласа.

Първоначалните планове на 30-годишния Уайт бяха да се бие с 39-годишния Луис Ортис (29-1-0), Джарел Милър (22-0-1) или с Доминик Бризийл, но след като и трите сделки пропаднаха, сега единствения адекватен вариант на Уайт е да даде реванш на Чисора.

Боксьорът на Еди Хърн обаче има сериозни възражение относно предложението на Чисора и новият му мениджър Дейвид Хей, които искат равно разпределение на приходите.

„Първо им предложихме 25%, после 30% и всичко изглеждаше нормално. Но сега Хей иска подялба 50-50 и може би просто ще се бия с някой друг“, бяха думите на Дилиън Уайт пред английските медии.

„Парите, които му предложихме ние ще ги изкара за 10 мача, а той е към края на кариерата си“, допълни Уайт.

„Разкъсвачът на тела“ и отборът му в най-скоро време трябва да решат какво ще правят, защото Уайт и Еди Хърн със сигурност няма да искат да пропуснат голямата галавечер на 22 декември в Лондон, а в същото време предложението им от 30% за боксьор като Чисора е меко казано несериозно.