Начало Бокс Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт

Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт

Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт
0

Промоутърът на Александър ПоветкинАндрей Рябински, коментира изместването на реванша на неговия боксьор с Дилиън Уайт.

Двамата трябваше да спорят на ринга на 6 март, но рестрикциите свързани с COVID-19 във Великобритания опропастиха мача. Новата дата за сблъсъка е 27 март, а локацията е Гибралтар.

Саша винаги е в добра форма. Знаехме, че датата може да се промени, и имахме това предвид при нашата подготовка. Не се е случвало Саша да се отпусне между срещите. Не мисля, че той ще има проблеми, заради отлагането на битката. Саша ще проведе тренировъчен лагер в Геленджик,“ сподели Рябински, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че Александър Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Вторият сблъсък между Поветкин и Уайт трябваше да се проведе на 21 ноември 2020 година, но двубоят им беше отложен за 2021 г. заради състоянието състоянието на руснака.

Най-високо ранкираният руски боксьор в тежка категория в професионалния бокс беше диагностициран с COVID-19. По-късно той бе изпратен в изолация в московска клиника, за да се лекува. „Руския Витяз“ се възстанови напълно и бе определена нова дата за срещата – 6 март.

Победителят от тази среща става официален претендент за шампионския пояс в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".