Начало Бокс Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт

Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт

Рябински: Саша няма да има проблем с отлагането на реванша с Уайт
0

Промоутърът на Александър ПоветкинАндрей Рябински, коментира изместването на реванша на неговия боксьор с Дилиън Уайт.

Двамата трябваше да спорят на ринга на 6 март, но рестрикциите свързани с COVID-19 във Великобритания опропастиха мача. Новата дата за сблъсъка е 27 март, а локацията е Гибралтар.

Саша винаги е в добра форма. Знаехме, че датата може да се промени, и имахме това предвид при нашата подготовка. Не се е случвало Саша да се отпусне между срещите. Не мисля, че той ще има проблеми, заради отлагането на битката. Саша ще проведе тренировъчен лагер в Геленджик,“ сподели Рябински, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че Александър Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Вторият сблъсък между Поветкин и Уайт трябваше да се проведе на 21 ноември 2020 година, но двубоят им беше отложен за 2021 г. заради състоянието състоянието на руснака.

Най-високо ранкираният руски боксьор в тежка категория в професионалния бокс беше диагностициран с COVID-19. По-късно той бе изпратен в изолация в московска клиника, за да се лекува. „Руския Витяз“ се възстанови напълно и бе определена нова дата за срещата – 6 март.

Победителят от тази среща става официален претендент за шампионския пояс в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC).