Начало Бокс Шакил О`Нийл със специален поздрав за Тайсън Фюри (видео)
0

Шакил О`Нийл със специален поздрав за Тайсън Фюри (видео)

Шакил О`Нийл със специален поздрав за Тайсън Фюри (видео)
0

Буквално броени часове, след като бе на стадиона на „Интер Маями” и изгледа мач от МЛС в компанията на легендата Дейвид Бекъм, Тайсън Фюри срещна още едно величие. Този път световният шампион в тежка категория на WBC се озова на вечеря не с кого да е, а с властелина на баскетболните кошове – Шакил О`Нийл.

„Циганския крал” публикува в социалните мрежи кратко видео, на което е в компанията на 216-сантиметровият великан. 4-кратният шампион на НБА с екипите на „ЛА Лейкърс” и „Маями” дори поздравява както Тайсън, така и сънародниците му, с изречението „обичам циганите”.

Двамата показаха отлично настроение, като това може би е един от последните случаи, в който Фюри ще се отдаде на развлечения. Той вече даде обещание на съпругата си Парис, че няма да близне алкохол, като поводът за това бе свалената халка от нейна страна. Може би под претекст, че ако не промени нещо, това може да е край на брака им. От друга страна, дългоочакваният двубой с Антъни Джошуа също наближава, стига датата 14 август да стане окончателна.

Шакил от своя страна е известен, страстен фен на бойните спортове. Той самият се включи няколко пъти в сериите на кеча, като прояви желание да се пробва и в ММА. Членът на „Залата на Славата” на НБА бе пословичен със своята безкомпромисност, когато ставаше въпрос за борбата под коша и често се забъркваше в размяна на „любезности” по време на кариерата си в Лигата.