Начало Бокс Спаринг на Тайсън: Той не се представи добре в залата
0

Спаринг на Тайсън: Той не се представи добре в залата

Спаринг на Тайсън: Той не се представи добре в залата
0

Един от спаринг партньорите на Тайсън Фюри, който трябваше да го подготви за мач с Дионтей Уайлдър на отминалата дата 24 юли – Майкъл Хънтър разбуни духовете. Американецът заяви, че световният шампион на WBC не е бил в особено добра форма в дните преди да отменят сблъсъка.

Двубоят бе изместен за 9 октомври, след като от лагера на „Циганския крал” заявиха, че той е хванал коронавирус. Покрай новината обаче се разразиха сериозни спорове, като различни източници коментираха, че това е бил начин мачът да се премести за друг дата.

Теорията на Еди Хърн бе, че интересът към сблъсъка е бил много малък и не е имало достатъчно продадени билети. Това е принудило хората от щаба на Фюри да извъртят ситуацията покрай пандемията.

От екипа на Уайлдър пък коментираха, че британецът се е уплашил, защото не е тренирал достатъчно. Според тях Тайсън и компания са се притеснили от формата на Дионтей и това ги е накарало да вземат подобно решение.

Самият Фюри от своя страна обвини спаринг партньорите си. Той заяви в интервю, че те са били единствените, които са се движили извън начертания план и са се срещали с външни лица, което е довело и до заразяването му.

Ето обаче, че сега един от тези спаринг проговори по темата. Хънтър заяви, че Фюри действително не е бил в добра форма, макар по думите му това да не означава нищо, само по себе си.

Тайсън не се представяше много добре в залата. Не мисля обаче че бе чак толкова зле, за да отмени мача. Беше смешно в първия ден, когато в първия ден казаха, че някой от отбора му е хванал COVID, а на следващия чухме, че това бил Тайсън. Малко не ми се стори достоверно”, коментира Майкъл Хънтър.