Начало Бокс Спаринг на Усик: Джошуа е в голяма беда
0

Спаринг на Усик: Джошуа е в голяма беда

Спаринг на Усик: Джошуа е в голяма беда
0

Един от спаринг партньорите на Олександър Усик, който подготвя световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO за реванша с Антъни Джошуа, Нурсултан Аманзолов, отправи предупреждение към британеца. Боксьорът, който е от Казахстан и има 4 победи на професионалния ринг, очаква много тежки мигове за Ей Джей на 20 август. Битката между двамата ще се проведе в Саудитска Арабия и е опит на британеца да си върне трона в тежка категория.

Има дни, в които Усик буквално е на война с мен. Понякога има моменти, в които наистина не мога да му смогна. Определено е в невероятна форма и Джошуа е в голяма беда. Когато се опитвам да не бъда много настъпателен и да намаля силата, той се обръща към мен и ми казва – давай с всичка сила, не ме щади, това е война“, коментира Аманзолов.

Казахстанецът е бил част от спарингите на Усик и преди първия мач между него и Джошуа миналата година. Изглежда той си е свършил добре работата, предвид победата на украинеца в Лондон. Любпитното е, че Аманзолов има тренировки и със самия Ей Джей, което може би е друга причина да бъде избран от лагера на Олександър.