Начало Бокс Станимира Петрова първа от българите на ринга днес

Станимира Петрова първа от българите на ринга днес

Станимира Петрова първа от българите на ринга днес
0

Осем българи ще видим на ринга на Купа „Странджа“ днес. Програмата се открива с участието на Станимира Петрова, която на четвъртфинал излиза срещу Владислава Кухта от Казахстан. Мачът на звездата ни при 57-килограмовите е първи на ринг А от следобедната сесия, която стартир от 14:00 часа в столичната зала „София“. Мач по-късно Светлана Каменова ще срещне Андреа Медина от САЩ в друг сблъсък от тази категория.

Срещите може да следите НА ЖИВО

РИНГ А

РИНГ Б

Още двама наши представители ще се боксират в следобедната сесия на 72-ото издание на най-стария боксов турнир в Европа. При най-тежките Петър Белберов (+91 кг) ще открие участието си в турнира с двубой срещу Мартин Пинц от Чехия. Мачът е пети в програмата. В следващата среща на ринг Б Мелис Йонузова при 69-килограмовите ще боксира срещу Бусеназ Сюрменелъ от Турция.

Цялата програма на четвъртфиналите ТУК.

Четирима български боксьори има и във вечерната сесия от 18:00 ч. Стойка Кръстева е първа от тях, като в среща от категория до 51 килограма ще се изправи срещу Васила Лхадири от Франция на ринг А. Шестият двубой ще противопостави многократния европейски шампион при мъжете Даниел Асенов (52 кг) на Нодари Дарбаидзе от Грузия, а след него в същата категория Дарислав Василев ще мери сили с Дипак Комар от Индия.В предпоследна среща на ринг Б Хавиер Ибаниес (57 кг) ще закрие българската програма срещу Миразизбек Мирзахалилов от Узбекистан.