Начало Бокс Тайсън Фюри изригна срещу съдийството в бокса

Тайсън Фюри изригна срещу съдийството в бокса

Тайсън Фюри изригна срещу съдийството в бокса
0

Тайсън Фюри скочи на съдийството от битката межу Джош Тейлър и Джак Катерал. Според „Краля на циганите“ реферите са за затвора, защото са ограбили труда на претендента.

„Съдийството в наши дни е позор. Трябва виновниците да получат добър ритник в задника“, заяви Фюри пред BT Sport.

„Не могат да променят решението си и сега абсолютно унищожиха кариерата и живота на Джак Катерал. Това е позор.“

„Виждам защо Франк Уорън заявява, че не иска да има британски съдии – аз го подкрепям. Думите ни обаче остават като глас в пустиня. Не искаме да има рефери от Великобритания, а честно и експертно съдийство“, поясни Фюри.

„Ако Дилиън Уайт ме победи, дайте му решението. Не се опитвайте да го ограбвате – това са битки. Имаме нужда от съдийски решения, които да са от полза. Защо трябва да си правим подаръци? Това е жив грабеж. Ако загубиш – губи, ако биеш – печели. В нашия спорт се нагледахме на толкова много престъпни решения, че вече се чудя какво виждат съдиите“, допълни световният шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.