Начало Бокс Тайсън Фюри разбуни духовете с публична поява и без маска

Тайсън Фюри разбуни духовете с публична поява и без маска

Тайсън Фюри разбуни духовете с публична поява и без маска
0

По-малко от седмица след като стана ясно, че трилогията между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се мести за есента, феновете на бокса отново имат поводи за недоволство.

Шампионът на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, трябваше да защитава колана си срещу „Бронзовия бомбардировач“ на 24-ти юли в Лас Вегас. Мачът обаче бе изместен за октомври, защото 32-годишният британец и хора от неговия щаб бяха дали положителни проби за COVID-19.

Мнозина фенове моментално се усъмниха в положителните тестове на Фюри и екипа му и го обвиниха в прикриване на истината. А именно – контузия или недостатъчно добра подготовка.

Каквато и да е истината, Фюри успя да си навлече гнева на още повече фенове и специалист с последната си публична изява. Вместо да е самоизолиран вкъщи, световният шампион се появи без маска в луксозна автокъща в Лас Вегас, което не се прие никак добре от боксовата общественост.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Royalty Exotic Cars (@royaltyexoticcars)

Само преди няколко дни неговият американски промоутър Боб Аръм трябваше да обяснява защо Фюри не се е подложил на втора ваксина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от PROLIFIC BOXING ENT. (@prolificboxing)

Освен появата му в автокъщата, Тайсън е бил щракнат и с фен в хотел в столицата на хазарта. Въпреки всичко, не трябва да забравяме, че живеем във времена, в които всичко може да бъде изфабрикувано и в реалност снимките да са по-стари. Кой знае!

Самият британец все още не е казал нищо в своя защита.