Начало Бокс Тайсън Фюри вече е муден

Тайсън Фюри вече е муден

Тайсън Фюри вече е муден
0

Бившият световен шампион Джони Нелсън продължава поредицата си от истории за това как се справя неговият колега в тежка категория Тайсън Фюри (34-0-1, 24 KO) в тренировъчния лагер.

На 17 февруари в Рияд (Саудитска Арабия) Фюри ще се бие с украинеца Олександър Усик (21-0, 14 КО) за титлата абсолютен световен шампион. Съдейки по прозренията на Нелсън, от стария Тайсън не е останало почти нищо.

Нови разногласия между Фюри и Усик

В интервю за TalkSport Нелсън беше помолен да разкрие какво точно не е наред с шампиона. Отговорът беше следният: „Изглежда муден в спарингите. Повярвайте ми, мога да кажа повече. Но ако направя това, веднага ще стане ясно откъде имам тези данни. Разбирам, че може да имате съмнения относно моята информация. Но вижте какво се случва около Фюри. Вижте как се държи бащата на Тайсън. Той непрекъснато се оплаква, че синът му прави глупости в тренировъчния лагер, а брат му говори за наличието на огромен брой подлизурковци в отбора. Чудили ли сте се защо казват това?„.

Нелсън твърди, че на неговите прозрения може да се вярва: „Вижте. Когато чуя нещо, в началото и аз се съмнявам. Но когато чуя същата история от някой друг, това вече означава нещо. Много хора казват: „Джони, не можеш да говориш за това, което се случва в залата.“ Пичове, първо, не съм в залата. Второ, казвам само половината от това, което чух. Знаете, че винаги залагам на Фюри. Но съдейки по това, което чух… Знаете ли… Ще се надявам до последно, че самият Фюри е този, който разпространява подобни слухове, защото искам британците да спечелят„.