Начало Бокс Тайсън за боя в самолета: Просто бях напушен и ядосан. Не беше редно

Тайсън за боя в самолета: Просто бях напушен и ядосан. Не беше редно

Тайсън за боя в самолета: Просто бях напушен и ядосан. Не беше редно
0

Майк Тайсън, макар и по типично негов начин, поднесе своите извинения за случая, в който атакува с юмруци друг пасажер от неговия полет.

Железния“ нападна пътник в самолет, който явно смяташе за много забавно да навлиза в личното му пространство. Видеото от атаката му бързо се завъртя из всички социални мрежи, а повечето хора бяха на страната на бившия шампион. Тайсън говори по случая в шоуто на Джими Кимъл.

„Обикновено съм търпелив в подобни ситуации.“ обясни Тайсън. „Предполагам, че той просто не уцели момента. Бях изморен, много ядосан и напушен. Но не бях прав. Така се връщам в примитвното си, детско държание“

В миналото си „Железния“ имаше прекалено много истории от такъв характер, които постянно го вкарваха в бели. Сега той открито говори за всички тези случки и винаги се старае да извади поука за него и за феновее си.

Напоследък сходни инциденти не са никак голяма рядкост. Бившят съперник на Тайсън Джулиъс Франсис нокаутира брутално нахакан младеж, задето налиташе на бой на него и на колегите му охранители. На Тайсън Фюри пък се наложи да избута нахален фен, който му се катереше по врата за да си направи снимка.