Начало Бокс Жена шокира Майк Тайсън, бръкна му в носа (ВИДЕО)
0

Жена шокира Майк Тайсън, бръкна му в носа (ВИДЕО)

Жена шокира Майк Тайсън, бръкна му в носа (ВИДЕО)
0

По-малко от две седмици, след като преби мъж в самолет, Майк Тайсън бе забъркан в нова, странна случка с фен. „Железния“ определено не се радва на особено спокойствие в последните дни, като този път той бе „жертва“ на още една любопитна ситуация.

Най-лошият мъж на планетата бе атакуван за автографи преди да присъства на боксовия сблъсък между Шакур Стивънсън и Оскар Валдес. На път към влизане в залата жена, която се опита да направи селфи с легендата, го изненада неочаквано.

След като бе подмината, ръката й, случайно или не, се озова току пред лицето на Тайсън. Тя дори бърка в носа на Майк, който инстинктивно се обърна, за да види какво се случва и евентуално да влезе в конфронтация. В този момент въпросната дама се извинява, твърдейки че е станало случайно. Гледайки видеото обаче, всеки сам може да прецени дали това е така.

Всичко това на фона на инцидента в самолета преди две седмици. Тогава Мелвин Таунсенд потърси внимание от Тайсън, провокира го на няколко пъти и дори си позволи да го замери с бутилка с вода. Това доведе и до ответната реакция и няколко удара в лицето му…