Начало Бокс Треньор разкри кога се очаква завръщане на Уайлдър

Треньор разкри кога се очаква завръщане на Уайлдър

Треньор разкри кога се очаква завръщане на Уайлдър
0

Малик Скот, който е треньор на Дионтей Уайлдър, бивш световен шампион на WBC в тежка категория, сподели кога очаква неговият боксьор да се завърне към тренировките и битките на ринга.

„Според мен трябва да се върнем в тренировъчния лагер не по-късно от март и да се бием през май. Или може би ще започнем лагер преди март. Всичко зависи от това как Дионтей се възстановява, как се чувства, как протича всичко“, заяви Скот в интервю пред „WorldBoxingNews“.

Припомняме, че Тайсън Фюри нокаутира в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на бойна гала, състояла се на 9 октомври в Лас Вегас. Срещата беше за световната титла WBC в тежка категория. В двубоите между двамата „Циганския крал“ води с 2 успеха, а първият сблъсък приключи с равен резултат.

„Разбира се, следващата битка на Дионтей няма да бъде на същото ниво като предишната. Трябва да направим нещата по правилния начин. Но в същото време не можем да понижим нивото на опозиция твърде много, защото той е много атрактивен боец, който генерира печалби. Той е изключителен боксьор. Трябва да му предоставим заплаха, защото заплахите го събуждат.

Определено съперникът няма да е нивото на Фюри, но няма да е някой на дъното. Няма да се бием с човек с рекорд 27-11. Това няма да стане. Трябва да е име, за което феновете са чували“, добави още наставникът на „Бронзовия бомбардировач“.