Начало Бокс Уайлдър се подлага на спиритичен анализ
0

Уайлдър се подлага на спиритичен анализ

Уайлдър се подлага на спиритичен анализ
0

Дионтей Уайлдър ще се подложи на спиритичен анализ, за да открие кой е всъщност и какво още иска от този живот. Бившият световен шампион на WBC в тежка категория изгуби сериозно почва под краката, след като бе победен от Тайсън Фюри за пръв път през 2020 година.

Бронзовия бомбардировач“ буквално не знаеше къде се намира през последните две години, като търсеше какви ли не причини за поражението си от „Краля на циганите“. В края на 2021-а той отново отстъпи на британеца с нокаут в 11-ия рунд, като трилогията им се превърна в истинска класика, завършила 2-0-1 в полза на Фюри.

В резултат на всичко, през което Уайлдър премина, сега той ще търси чрез спиритични сеанси отговори на всички въпроси, които си задава. „Смятам, че това ще ми помогне да реша какво искам, дали да се върна или не. Боксът ми остави лош вкус в устата, заради всичко, през което преминах. Политиката и измамите, реферите. Струваше ми се, че се бия срещу политици, съдии и съперници“, коментира американецът.

Снимка: БТА

Бившият шампион продължава: „Никой не иска да кажа истината. Но аз имам това право, защото рискувам живота си. Знам, че във всяка сфера от живота има подобни неща. Но ако искам да се върна, трябва да имам нужната мотивация, а в момента тя липсва“.

Относно сеансите, той споделя: „Много племена в миналото, а и сега, правят това. По този начин синовете на вождовете преодоляват страховете си и така стават мъже. Искам да видя къде би ме отвело всичко това. Странно е, че след мачовете с Фюри имам повече фенове, отколкото докато печелех. Светът е странно нещо“, каза още Уайлдър.