Начало Бокс Уайлдър се завръща за победителя от Джойс – Паркър
0

Уайлдър се завръща за победителя от Джойс – Паркър

Уайлдър се завръща за победителя от Джойс – Паркър
0

Дионтей Уайлдър ще се завърне на ринга тази година, за да се изправи срещу победителя от мача между Джо Джойс и Джоузеф Паркър. Това твърди шефът на WBC Маурисио Сюлейман.

Според него „Бронзовия бомбардировач“ ще последва съвета на Тайсън Фюри и ще атакува отново пояса, който „Краля на циганите“ му отне. Всичко това ще се случи, при положение че британецът наистина се оттегли от ринга, както заяви на няколко пъти след победата над Дилиън Уайт миналата седмица.

Джойс и Паркър ще боксират през лятото, като победителят може да стане носител на междинни пояси в тежка категория на WBC и WBO. Това би го превърнало в претендент №1 и на двете организации. В случай че Уайлдър обаче излезе от сянката, то именно той ще получи възможност да се изправи срещу някой от тях за званието междинен шампион и след това да се бие за истинските титли, в едната или другата посока.

Дионтей го кара кротко, прави планове за бъдещето. Той имаше тежък период на царуване, с постоянни защити и с две болезнени загуби от Фюри. Сега обаче се е отдал на време със семейството си и почива. Но съвсем скоро ще го видим отново. Това ще стане до края на годината“, категоричен е Сюлейман.