Начало Бокс Уайлдър уволнява треньор заради хвърлената кърпа
1

Уайлдър уволнява треньор заради хвърлената кърпа

Уайлдър уволнява треньор заради хвърлената кърпа
1

Бившият шампион на WBC Дионтей Уайлдър обмисля да уволни помощник треньора си Марк Бреланд, който хвърли бялата кърпа в седмия рунд на мача с Тайсън Фюри.

Предпочитам да умра на ринга, отколкото да хвърля кърпата. Аз съм войн. Казах им много пъти, че ако някой я хвърли, ще има последствия. Ако кажа, че отивам, за да се опитам да убия човек, очаквам същото и насреща – той също ще трябва да ме убие„, заяви Уайлдър.

Бронзовия бомбардир ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за реванш. Желанието му е мачът да се състои лятото.

Уайлдър обясни и защо е изглеждал в лоша кондиция на ринга. Той отдаде това на 20-килограмовия черен костюм, с който излезе на ринга в чест на месеца на цветнокожите.

„Не мислех, че костюмът ще е толкова тежък, защото го бях носил само веднъж. Тежи около 20 килограма с каската и всичко друго. Исках да отдам почит на „Месеца на черната история“. Исках да изглежда добре“, споделя 34-годишният Уайлдър.

Comment(1)

  1. Жалкар си беше и явно такъв ще остане – за професионален атлет от 105 кила да му тежи костюм от 20 за няколко минути е първо несериозно, второ не е оправдание, защото в първата среща Фюри какво да каже: ядох, пих и друсах като дивак, свалих експресно 60 кила и пак те бих както си искам, че и оцелях на удара ти, та накрая да те спасят съдии. Вместо това, Фюри каза, че уважава съдийското решение и обеща да победи с нокаут – е, направи го. А Уайлдър просто винаги е бил това: една силна дясна, средно здрава брада, меки крака, никаква техника и интелект. Беше очаквано и още по-лошо го чака при трета среща.

Comments are closed.