Начало Бокс Усик става все по-голям
0

Усик става все по-голям

Усик става все по-голям
0

Бившият абсолютен световен шампион в полутежка категория Александър Усик (18-0) изглежда все по-готов за битката с Антъни Джошуа (24-1). Украинецът публикува няколко снимки на профила си в Инстаграм, на които демонстрира как продължава да расте и да качва килограми.

Олимпийският шампион от Лондон 2012 ще се изправи срещу другия златен медалист от британската столица през есента, в опит да му отнеме световните пояси в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO. И дотук се справя много добре в трупането на лично тегло.

„Идвам за теб”, гласи един от постовете, които Усик пусна. По този начин той иска да покаже на шампиона, че ще бъде във върхова форма за битката им. Украинецът е считан за най-техничния боксьор в дивизията, но мнозина са скептични относно шансовете му срещу Ей Джей заради липсата на мощ.

Именно това ще се опита да подобри доскорошното страшилище при „полутежките”. Той публикува и снимки как точно вдига теглото си, като на тях личат сериозно количество месни продукти. Големият въпрос е, дали това качване на килограми няма да се отрази обратно на скоростта на Усик и той няма да стане жертва на собственото си желание да повиши мощта за сметка на движението.