Начало Бокс В Англия се притесняват: Може ли Кубрат да повтори Анди Руис?
0

В Англия се притесняват: Може ли Кубрат да повтори Анди Руис?

В Англия се притесняват: Може ли Кубрат да повтори Анди Руис?
0

Антъни Джошуа вече не е непобедим в очите на сънародниците си и на Острова се чудят дали Кубрат Пулев няма да успее да му отмъкне световните титли.

Мачът ще се проведе на 20 юни в Лондон, като британският медиен гигант Би Би Си повдигна въпроса за възможността Пулев да повтори сензацията от миналата година, когато Анди Руис шокира света и отмъкне титлите на Ей Джей в Ню Йорк.

В предаването „5 Live Boxing“ мачът между Кубрат и Джошуа беше определен като „1/2-финал“ за евентуален британски мегасблъсък между Ей Джей и Тайсън Фюри, като боксьорът ни може да провали тези планове.

Снимка: БТА

„Трябва да отбележим, че Кубрат ще се хвърли здраво. Трябва да го направи, защото Анди Руис младши успя и победи Джошуа. Над Антъни вече винаги ще виси съмнението. А Пулев ще бъде един от онези, които казват, че той не струва. Пулев ще се качи в ринга, а хората около него ще шепнат в ухото му колко лесно ще бъде да бие този тип“, каза журналистът Стийв Бънс.

Майк Костело пък се върна към 2014 г. и двубоят на Пулев с Владимир Кличко, като, въпреки загубата, отбеляза силното начало на Кубрат в двубоя.

twitter.com

„Пулев нарани Кличко в първия рунд и то – с ляв прав. Просто тръгна напред. След това победи Хюи Фюри и Дерек Чисора, което е знак, че мястото му е съвсем близо до елита. За мен, той е съвсем малко след най-големите. Джошуа може да се утвърди отново, като просто трябва да победи. След това всички ще се качим на влакчето с искане за мач срещу Фюри по-късно тази година. Може би отново през декември, както срещу Анди Руис, и отново в Саудитска Арабия“.