Начало Бокс Букмейкърите дават предимство на Уайлдър срещу Фюри

Букмейкърите дават предимство на Уайлдър срещу Фюри

Букмейкърите дават предимство на Уайлдър срещу Фюри
0

Коментирахме настроенията преди големия боксов мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, отбелязахме къде може да се гледа – време е да погледнем към букмейкърите.

Залозите за победител в битка са стари колкото света.

Специалистите се обединяват около мнението, че Бронзовият бомбардировач е фаворит в дългоочаквания сблъсък. Коефициентът за успех на американеца е 1,70. Ставката за победа на Фюри е 2,25. Някои къщи приемат залози мачът да завърши наравно, което би умножило парите ви около 30 пъти.

Една от най-популярните опции за прогнозиране на среща, в която участва Уайлдър е… нейната продължителност. До момента само 1-на от 40-те му победи завърши след съдийско решение. Във всички останали случаи (98%) станахме свидетели на нокаут.

Справката на Boec.BG показва, че ако мачът приключи преждевременно, то най-вероятно е това да се случи между 4-та и 9-та част: Рундове 1-3 за 8,50 коефициент; Рундове 4-6 за 5,00; Рундове 7-9 за 4,50 и Рундове 10-12 за 7,50.

Букмейкърите предлагат залог „Ще се изиграят всички рундове“. Ставката за него е около 2,30 в повечето от тях. Това да не се случи – 1,65.

Тайсън Фюри да постигне нокдаун. Това е интересна опция за 3,00 коефициент. Все пак много по-вероятно е Бронзовият бомбардировач да просне противника си на ринга, но умножението на залога е само 2,10. Толкова е и за победа на Уайлдър с нокаут, технически нокаут или дисквалификация. Евентуален негов успех след съдийско решение е оценен на 6,50!

Ситуацията е на противоположния полюс при Кралят на циганите. Да грабне световната титла след съдийско решение – 3,10 коефициент. Да го стори с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 6,50.

Очаква се мачът да започне в ранните часове на утрешния ден – около 6:00 – 7:00 (българско време).

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.