Начало Бокс Хабиб има фаворит за мача Хан – Брук
0

Хабиб има фаворит за мача Хан – Брук

Хабиб има фаворит за мача Хан – Брук
0

Легендата на UFC Хабиб Нурмагомедов посочи кой ще излезе краен победител от сблъсъка между Амир Хан и Кел Брук. Двамата ще се изправят един срещу друг в събота вечер в „АО Арена“ в Манчестър.

Феновете на бокса чакаха срещата близо 10 години. И макар тя да закъсня значително и британците вече да преминаха своя пик на професионалния ринг, интересът към нея си остава сериозен.

По този повод „Орела“ бе помолен да коментира какво очаква от двубоя. Дагестанецът, който напусна октагона на UFC като световен шампион в лека категория, даде леко предимство в едната посока.

Определено ще гледам този мач. Обичам бокса и гледам всеки голям мач. Знам, че съперникът на Амир е сериозен и не мисля, че Хан се намира в най-доброто си състояние. Очаквам да е равностоен двубой, много изравнен. Амир сигурно ще спечели, но ще му е много трудно“, каза Хабиб.

Според предварителните индикации Хан ще заработи 5 милиона паунда от тази среща. За Кел Брук пък са предвидени 3 милиона паунда. Тези пари са гарантирани, като победителят ще вземе и допълнителен бонус.