Начало Бокс Холифилд показа още от тренировките за завръщането на ринга (СНИМКА)

Холифилд показа още от тренировките за завръщането на ринга (СНИМКА)

Холифилд показа още от тренировките за завръщането на ринга (СНИМКА)
0

Ивендър Холифилд продължава с мощните тренировки в и извън залата, готвейки се за своето завръщане на ринга. Легендарният боксьор, който е на 57 години, демонстрира хъс, упоритост и спортна форма, които не са присъщи за човек на неговата възраст. „Воина“ сподели в социалните мрежи още от подготовката си, която е водена от легендарните боксьори от близкото минало – Владимир Кличко и Антонио Тарвър, както и от фитнес гуру-то Антъни Роудс.

За да станете по-силни, трябва да сте готови да изтласкате себе си извън своите граници, написа Холифилд в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

In order to get stronger you must be willing to push yourself beyond your limits. #TEAMHOLYFIELD

Публикация, споделена от Evander Holyfield (@evanderholyfield) на

 Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Преди известно време и  Майк Тайсън разкри, че се завръща, за да участва в демонстративен двубой. Тези дни стана ясно, че Тайсън ще спори с Рой Джоунс-младши на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифилд, предстои да разберем!