Начало Бокс Хърн: Има сделка с Пулев за защитата на Джошуа

Хърн: Има сделка с Пулев за защитата на Джошуа

Хърн: Има сделка с Пулев за защитата на Джошуа
1

В последния ден за договаряне на мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев битката изглежда на 100% сигурна. Промоутърът на световния шампион Еди Хърн обяви, че сделката е факт, като другата седмица ще бъде обявена дата и място.

Ето какво сподели шефът на „Matchroom boxing“:

„Ще бъде на някой от двата стадиона – Тотнъм или Арсенал. Двете съоражения са в Северен Лондон, предлагат перфектни условия за такъв мач“, Хърн сподели пред talkSPORT.

„Миналата нощ говорихме с IBF и им казахме, че сделка има. Контрактите ще бъдат финализирани следващата седмица с потвърждението на мястото и датата. Края на следващата седмица“, допълни мениджърът на Джошуа.

Така приключва сагата със задължителната защита на Ей Джей. Най-добрият български боксьор отново ще има шанс да спечели пояса в тежка категория. През 2014 година той опита да го отнеме от Владимир Кличко, като това е единствената му загуба при професионалистите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.