Начало Бокс Жената до Виталий Кличко. Съчетание на сила, нежност и опора

Жената до Виталий Кличко. Съчетание на сила, нежност и опора

Жената до Виталий Кличко. Съчетание на сила, нежност и опора
0

Казват, че до всеки успял мъж стой силна жена. Такава е и Наталия Егорова Кличко, жената до едно от най-популярните имена в бокса и кмет на Киев – Виталий Кличко

Тя е родена на 26 февруари 1974 година и в момента е на 48 години. Определено може да се каже, че тя е всестранно развита личност – певица, автор на песни, майка на 3 деца, а има и редица други професии зад гърба си. 

Украинката успешно съчетава професиите си с майчинството и примерът на добрата съпруга. Тя е Омъжена е за Виталий повече от 20 години и по-точно от 1996 година. Тя е била до него през по-голяма част от спортната му кариера – в провалите и успехите.

Едно от нещата, което обединява семейство Кличко е спортът. Подобно на известния си съпруг, Наталия също е фен на спорта, макар и с различно поле на изява. Тя се е бивша лекоатлетка и тенисистка. Красотата ѝ не остава незабелязана от света. Паралелно със спорта тя е била модел и певица. Има издадени доста песни и албуми. 

От 2010 година Наталия работи в Консултативния комитет на Германската благотворителна фондация в Украйна, като съчетава живота между Киев и Хамбург. Двамата са споделяли, че разстоянието пречи на връзката им, но не е причина тя да бъде прекратена. Освен това, има и собствено студио за йога, наречено Luna Sound of Silence.

Известното украинско семейство има 3 деца – двама сина, Егор-Даниел и Максим, както и дъщеря Елизавета-Виктория.

Смята се, че нетната стойност на богатството на Наталия Кличко е между 4 и 5 милиона долара, а на Виталий – около 80 милиона. Тя е натрупала своето състояние като инфлуенсър в социалните медии, учител по йога, актриса и бизнесдама.