Начало Карате Файтърс-НСА организира летен лагер със 100 бойци

Файтърс-НСА организира летен лагер със 100 бойци

Файтърс-НСА организира летен лагер със 100 бойци
0

Над 100 бойци ще вземат участие в традиционния летен лагер на спортен клуб „Файтърс НСА“. Той ще се проведе за 11-ти пореден път, а мястото сега ще бъде курортен комплекс Слънчев бряг (24-31 август).

Целта, която си поставят организаторите от клуба, е повишаване на физическата подготовка и създаване на нови приятелства между членовете на клуба. Планирани са по две тренировки на ден, като първата ще бъде с кондиционни упражнения на плажа, а следобедната ще е техническа и с кимона. Треньорският екип е планирал и всекидневни видеоанализи на срещите по карате от Летните олимпийските игри в Токио.

Новото за този лагер ще бъдат и тренировки по самоотбрана срещу нож. От клуба са закупили 30 тренировъчни ножа и с тях ще бъдат провеждани упражненията.

Треньори на лагера ще бъдат Радослав Пенов (3 Дан), Лора Русчева (2 Дан), Юлиан Николов (1 Дан), Калин Крумов (1 Дан) и Виктор Георгиев (1 Дан).

В лагерът ще вземат участие и медалистите от Европейското първенство в Словения – Асен Петров (европейски шампион при 14-15 г., категория до 67 кг), Валентино Александров (сребърен медалист, мъже,  категория до 78 кг) и  Валентин Рачев (бронзов медал, отборно мъже).