Начало Карате Кампанията за карате на Игрите в Париж 2024 продължава

Кампанията за карате на Игрите в Париж 2024 продължава

Кампанията за карате на Игрите в Париж 2024 продължава
0

С пълна сила тече кампанията в подкрепа на каратето. Дисциплината беше изключена от програмата на летните Олимпийски игри в Париж 2024.

Става въпрос за хаштаг в Туитър „#TsukiForKarate2024“, с който състезатели, треньори и ръководители изразяват недоволство от скандалното решение.

Вълната от недоволни коментари продължава да набира сила, а Световната Федерация по Карате публикува компилация от клипове на бойци от цял свят:

„Ние няма да се предадем“, звучат заканителни реплики.

Наскоро в кампанията се включиха и родните звезди Ивет Горанова, Александра Стублева и Кристина Свиленова.

Те качиха снимка в социалните мрежи, а Ивет коментира пред Boec.BG: „За мен беше много тъжна новина. И не мога да разбера как са взели това решение, като дори още не са изгледали представянето на каратето в Токио. Имам някаква малка надежда, че това може да се промени до тогава.“

Снимка: Фейсбук
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.