Начало Джудо В Пловдив: Наградиха четирима бойци за успехите им през 2021 година

В Пловдив: Наградиха четирима бойци за успехите им през 2021 година

В Пловдив: Наградиха четирима бойци за успехите им през 2021 година
0

Представители на бойните спортове и изкуства бяха наградени на семпла церемония в Градска галерия 1921, Пловдив.

Четирима бойци попаднаха сред десетте най-заслужили с успехите си през изминаващата 2021 година.

На четвърто място в класацията е поставен Шихан Валери Димитров (киокушин карате), който спечели поредната си европейска титла в кат. 85 кг. кумите на шампионата в Грузия.

Шести е джудистът Янислав Герчев – квота за Токио 2020, където стигна до осминафинал, седми на Световното първенство в Унгария, пети на Европейското пъртвенство в Португалия.

Шихан Валери Димитров

Девети е таекуондистът Петър Михайлович – шампион от Европейското в Гърция (индивидуално спаринг 92кг.) и сребърен медалист от отборно спаринг на същия турнир. 

Десета е Сенпай Иванка Попова (киокушин карате) – първо място на Европейското първенство (Грузия) в кат. 65кг. кумите.

Кметът на града Здравко Димитров поздрави всички спортисти и им пожела много здраве, да продължават да прославят Пловдив, защото по негови думи това е най-спортният град и ще продължи да бъде такъв.

Янислав Герчев
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.