Начало Кикбокс и муай тай Борислав Радулов отстъпи във финала на Световното след спорно съдийство

Борислав Радулов отстъпи във финала на Световното след спорно съдийство

Борислав Радулов отстъпи във финала на Световното след спорно съдийство
0

Българските кикбоксьори спечелиха три сребърни и един бронзов медал в петия ден от Световното първенство в Йезоло, Италия.

Спорна бе загубата на Борислав Радулов от Григорий Лангавий (12-14) във финала на стил пойнт файтинг до 57 кг.

Родният боец има сериозни претенции към съдийството, след като негови точки на няколко пъти не бяха зачитани. Това видимо го обезкуражи.

Така той не успя да защити титлата си от 2019 година.

Кирил Илиев отстъпи на Герго Шараз от Унгария във финала на 57 кг в киклайт. Така той добавя сребърен медал към бронзовия си в лайт контакт до 57 кг.

Калина Колева не успя да се справи с Гилермина Барат (Аржентина) и също печели сребърен медал от Световното първенство. В същата категория на лайт кик българката взе бронз бронз.

Единственият ни представител в ринговите стилове днес –  Георги Денев, загуби от турчина Али Кюнчу в полуфинален мач стил К-1 до 57к. Така той се прибира с бронзов медал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.