Начало Кикбокс и муай тай Даниел Гецов показа страхотна физическа форма на кантара в Билбао

Даниел Гецов показа страхотна физическа форма на кантара в Билбао

Даниел Гецов показа страхотна физическа форма на кантара в Билбао
0

Даниел Гецов вече е напълно готов да развали шоуто на баските. Българският боец мина успешно кантара за галавечерта MFC Championship в Билбао (Испания) и демонстрира впечатляваща форма.

Двамата с местния състезател Серхио Санчес влязоха в категория до 69 килограма. Те ще премерят сили в основното събитие на вечерта по правилата на К-1.

Домакините се надяват, че сънародникът им ще успее да ги зарадва с победа, след като никога няма да забрави последната си битка с българин. Двукратният европейски шампион на WAKO PRO беше тежко нокаутиран от Драгомир Петров за по-малко от минута на международните галавечери SENSHI през февруари.

Гецов е състезател на СК „Армеец“ (София). Многократен републикански шампион е, носител на Европейската купа в Карловац 2021, както и на редица други отличия. Той също има участие на SENSHI – категорична победа над сърбина Душан Радович.

Даниел е в Билбао със своя личен треньор Марио Кирилов, който се счита за един от най-добрите специалисти у нас. Миналата година се съгласи с още няколко свои колеги да бъде помощник треньор в националния отбор.

Благодарение на обединението на клубовете в последните години този боен спорт в България се издигна до световно ниво. Лагерите на Международната професионална лига на KWU и бойните галавечери SENSHI пък увеличиха допълнително класата и носят престиж на родината ни.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.