Начало Кикбокс и муай тай Лекарите спряха Дани Илиев от EFM SHOW 2!

Лекарите спряха Дани Илиев от EFM SHOW 2!

Лекарите спряха Дани Илиев от EFM SHOW 2!
0

Лекарска забрана няма да позволи на Даниел Илиев да вземе участие на грандиозната галавечер на бойните спортове – EFM SHOW 2. Събитието ще се проведе на 11 септември в „Арена Армеец” в София, като ще бъде с медийното партньорство и на Boec.bg.

За съжаление една от големите звезди на българския кикбокс все още не е възстановен от травмата, която получи по-рано през годината. Той пострада при инцидент с АТВ и въпреки огромното му желание да се включи в събитието, на този етап това няма как да се случи.

„Има неща, които са извън наш контрол. Има ситуации, които ни карат да взимаме тежки решения! Днес, след категорична лекарска забрана, стана ясно, че българският шампион Дани Илиев, няма как да се включи в бойната карта на предстоящата EFM SHOW 2 на 11 септември. Даниел Илиев благодарим ти, че до последно се опита да превъзмогнеш травмата и да излезеш на Арената за победа! Вярваме, че съвсем скоро ще те видим отново там, където си най-силен – на бойната сцена!”, информираха организаторите на събитието.

Самият Дани Илиев публикува видео във Фейсбук, за да съобщи за неприятния развой на събитията. „За съжаление правя този клип, за да ви кажа, че няма да мога да взема участие. Много ми е тежко да приема факта, че не съм готов да изляза на ринга. Знаете, че претърпях инцидент, след което получих тежка травма. Докторите следиха състоянието ми и се надявахме, че ще бъда готов, но все още не мога да правя тежки натоварвания и да получавам тежки удари, всичко което е нужно, за да се подготви професионален спортист за една битка на високо ниво. Здравето е най-важно и животът продължава”, сподели Илиев.

Той призова феновете на бойните спортове да подкрепят българските участници в EFM SHOW 2 на 11 септември. „Вярвам, че скоро ще се върна на ринга и ще правя това, което най-много обичам. Призовавам всички да отидем на 11 септември в „Арена Армеец” и да подкрепим българските момчета. Да се нагледаме на едно наистина професионално шоу, на много високо ниво. Имах честта да участвам в първото издание на EFM в Полша и знам колко професионално действат организаторите”, каза още Дани Илиев.