Начало Видео Предаването „BOEC.BG“ с гост Иван Георгиев (ПЪЛЕН ЗАПИС)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Иван Георгиев (ПЪЛЕН ЗАПИС)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Иван Георгиев (ПЪЛЕН ЗАПИС)
0

В предаването „BOEC.BG“ на 3-ти октомври ви срещнахме с Иван Георгиев.

Той е един от най-успешните треньори в родния кикбокс през последните няколко години. Начело е на безспорния лидер сред клубовете у нас в татами дисциплините и е част от треньорския екип на националния отбор. Изключително любопитен факт от неговата история е, че няма кариера на състезател, въпреки че е практикувал няколко години карате. Първите си стъпки в треньорската дейност прави, когато е едва на 17 години – през 2002-ра. Става национален треньор на 25-годишна възраст. А днес може да се похвали с 40 световни и европейски титли на свои възпитаници в кикбокса, като и на 7 европейски и световни титли по шотокан карате до.

В началото на тази година Иван Георгиев се завърна в треньорския щаб на националния отбор в татами дисциплините. Освен това той получи огромно признание като влезе в Борда на директорите на европейската асоциация на кикбокс федерациите – WAKO Европа. Георгиев бе пожелан в ръководното бюро лично от новоизбрания президент унгарецът – Ищван Кирали.

Георгиев, заедно с Деница Миленовка, стоят в основата на успехите на клуб „Стар Тийм“. Отборът носи това име от 2018-та година, като е наследник на Спортен клуб „Иккен“. Изключителен успех постигнаха състезателите от тима през тази година, като на Европейската купа в Карловац през месец юни спечелиха отборното класиране измежду 111 клуба от 15 страни. А на Световната купа през септември се качиха на почетната стълбичка, отново отборно, като трети измежду 288 клуба от 45 държави.