Начало Кикбокс и муай тай Рико Верхувен: Залагам репутацията си

Рико Верхувен: Залагам репутацията си

Рико Верхувен: Залагам репутацията си
0

Шампионът на Glory в тежка категория Рико Верхувен ще се впусне тази вечер в четиристранен турнир по време на първата гала на организацията за 2021 г.

Първоначално той трябваше да защитава пояса си срещу Джамал Бен Садик, но съперникът му се оттегли заради контузия в гърба. Организаторите направиха опит да организират мач на Верхувен с приятеля му Бенджамин Адегбуи, но кратките срокове ги спряха и, в крайна сметка, се стигна до организирането на турнира. В него Рико Верхувен излиза срещу Хесди Гергес, а при победа ще се би с победителя от мача Леви Рихтерс – Тарик Хбабес във финала. Макар надпреварата да не е за титлата в тежка категория, Верхувен смята, че залага нещо не по-малко ценно в него – репутацията си.

“Това е подарък за феновете. Вместо да ме видят веднъж, ще могат да ме гледат два пъти в действие. Макар и титлата ми да не е заложена, репутацията ми е. А това е много по-различно. Всеки ден работя здраво, за да съм най-добрия и да остана най-добрия”, коментира Верхувен.

Той се върна и към последния си мач, в който победи за втори път големия си съперник Бадр Хари.

“Хората видяха, че и аз съм истински мъж, защото може би бяха забравили, след всички тези години на доминация и победи. Все още съм най-добрия”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.