Начало Senshi Здрав спаринг във втория ден на семинара на KWU Професионалната лига

Здрав спаринг във втория ден на семинара на KWU Професионалната лига

Здрав спаринг във втория ден на семинара на KWU Професионалната лига
0

Вълнуващ и експлозивен бе вторият ден от провеждащия се международен лагер SENSHI по правилата на KWU International Professional League във Варна.  В съботния ден инструкторите на Професионалната лига на Световния киокушин съвет проведоха две тренировъчни сесии, в които се включиха над 200 участника от 8 държави. Сутрешната тренировка бе подчинена изцяло на техниката, докато следобедната  премина под знака на тежки и интензивни спаринги.

Milen Lesemann

Шихан Иво Каменов, който е изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съю и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, бе сред водещите инструктори в зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Шихан Каменов обърна внимание на всички присъстващи поотделно и не спря да дава насоки на участниците.

Milen Lesemann

Трикратният шампион на К-1 – Петер Артс, отново даваше ценни наставления на всички бойци, описвайки детайлно всеки един аспект от техниката на изпълнението.  „Холандският дървосекач“ бе в прекрасно настроение и дори на няколко пъти прибягваше до научени фрази на български, за да увеличи или намали интенвизноста.

Milen Lesemann

Поредно силно включване направи и чешката бойна машина Ян Сокуп, който също е един от главните инструктори на семинара. 41-годишният европейски шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин, направи няколко изключително силни спаринг сесии с някои от най-добрите ни бойци.

Milen Lesemann

Християн Корунчев (двукратен европейски шампион по муай тай, носител на световната титла по кикбокс на WAKO за 2017 година и интерконтинентален шампион на WAKO PRO в стил К-1) и Александър Петров (двукратен световен шампион по кикбокс при аматьорите и носител на европейска титла по К-1) усетиха от първа ръка техниката и мощта на чеха, като и двамата не отстъпиха нито за миг пред далеч по-опитния Сокуп.

Milen Lesemann

Руското присъствие отново бе на висота, като шихан Александър Пичкунов (генерален секретар на Световния киокушин съюз) направи много ползотворни демонстрации насочени най-вече към умната игра в защита.

Milen Lesemann

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.