Начало ММА Адесаня е номер 1 и в танците (ВИДЕО)

Адесаня е номер 1 и в танците (ВИДЕО)

Адесаня е номер 1 и в танците (ВИДЕО)
0

Израел Адесаня, който е шампион на UFC в средна категория, демонстрира страхотни умения и в танците. Новозеландският боец показа завидна техника, гъвкавост и чувство за ритъм, влизайки в ново амплоа заедно с професионалните танцьори Вик Уайт и Кевин Дейвис – младши.

Това не е първият път, в който Израел танцува с професионални танцьори. Преди 2 седмици той отново качи видео в социалните мрежи. И двете видея бяха харесани от кеч звездата и най-скъпоплатен актьор в света за последните няколко години – Дуейн Джонсън – Скалата.

Израел Адесаня е разностранна личност. Той е и много голям фен на баскетбола. Преди време демонстрира добри познания за играта във видео, споделено от един от неговите спонсори.

Припомняме, че Израел Адесаня защити пояса си в средна категория, надделявайки над Робърт Уитакър с решение в главния сблъсък на събитието UFC 271, което се проведе преди по-малко от 10 дни в пълната зала „Тойота Сентър“ в Хюстън, Тексас. Уитакър опита да си върне пояса, който Адесаня му отне преди 2 години, но така и не успя.Африканецът подгони друг шампион, дошъл от най-топлия континент – Камару Усман в общата ранглиста на UFC „pound for pound“ при мъжете.

Успехът на Уитакър изкачи Адесаня до второто място в общото подреждане, с което африканецът изпревари шампионът в категория „перо“ – Александър Волкановски.

Веднага след победата, президентът на UFC – Дейна Уайт обяви кой ще е следващият опонент на Адесаня в октагона.