Начало ММА Адесаня не е впечатлен от Брънсън
0

Адесаня не е впечатлен от Брънсън

Адесаня не е впечатлен от Брънсън
0

Шампионът на UFC в „средна“ категорияа Израел Адесаня отговори на предизвикателството на Дерек Брънсън. Носителят на пояса заяви, че не е впечатлен от представянето на Дерек срещу Дарън Тил в главната битка на UFC Vegas 36 и го нарече „слабак“

Адесаня напомни за битката му с Брънсън през 2018-та, когато надделя с нокаут в първия рунд. Това е и единствената загуба за Дерек в последните му пет срещи.

„Току що се събудих и нямам закуска в леглото, а е Деня на бащата. Не съм ядосан, а разочарован“, написа шеговито непобеденият в „средна“ категория боец.

Адесаня продължи заигравката в Twitter, като призова Брънсън „да се успокои“ и го нарече „сине“.

За следващ опонент на шампиона е фаворизиран Робърт Уитакър, а защита на титлата при 84-килограмовите се очаква да има през 2022. Въпреки това, след победата над Тил, Брънсън заяви, че е готов да изчака двубой за титлата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".